Om mig

Fredrik Eklöf – inte alltid så här tuff

Processledare, föreläsare och social entreprenör som får människor och grupper att utvecklas tillsammans.

Sedan 1996 har jag medvetet arbetat med att lära mig kommunicera med, leda och utveckla många olika grupper av människor. Idag har jag erfarenhet av att utbilda allt från förskolebarn till pensionärer. Från arbetslösa ungdomar till höga chefer i näringsliv och statlig förvaltning. Från Sverige och Europa, södra Afrika, USA och Afghanistan. Chefer, skolpersonal, gruvarbetare, grund- och gymnasieskoleelever, människorättsadvokater.

Med appen GenderTimer har jag skapat uppmärksamhet och samtal kring hur mycket kvinnor och män syns och hörs i meda. Och bland annat fått ICA-Stig att skriva en jämställdhetsplan.

Jag och mitt engagemang kommer från ideell sektor. Sedan 2009 låter jag min kompetens komma även näringsliv och statlig förvaltning till del. På så vis når jag ännu bredare, samtidigt som jag kan finansiera ideella projekt i Namibia, Afghanistan och Rosengård.

För länge sedan var jag doktorand i idé- och lärdomshistoria, och det har jag nu återupptagit vid Lunds universitet. Mina uppsatser och papers finns på Academia.

Sedan december 2017 är jag ordförande i brf Ida i Malmö, där jag och en väldigt bra ny styrelse reder ut vad som verkar vara ett av de största bedrägerierna i svensk historia.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.